60gram Ahlgrens bilar
3dl grädde
Röd karamellfärg (kan uteslutas)
Thats it!
1. Börja med att klippa bilarna i mindre bitar för att påskynda smältprocessen
Man kan också köra dem i micron några sekunder så att de fluffar upp sig. (Kör inte för länge, då blir det skit!)
2. Sen ska bilarna ner tillsammans med grädden i kastrull på spisen på låg värme. Blandningen ska nu värmas upp så att bilarna smälter. Det viktigaste är att det INTE börjar koka för då är det kört.
Det tar sin lilla tid innan alla bilar har smält men när det blivit en jämn såsig röra så är det klart! Jag brukar ha i lite röd karamellfärg så den blir lite härligt rosa. Färgen blir annars lite blekt gulaktig. Inte så rolig.
3. Sen ska det in i kylen tills det stelnar. Jag brukar göra den dagen innan så den får stå under natten. Så här ser den ut när den har stått i kylen och stelnat:
4. Nu ska den vispas upp till fluff!
Supergott som tårtfyllning eller på cupcakes!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar